Странице

Aug 28, 2013

Preobražaj - br. 1

Evo mene sa nečim starim u novom ruhu. Ovaj viseći ukras sam zatekla u kući mog supruga, menjao je mesta jer meni nikako nije bio privlačan i na kraju je završio viseći na terasi. Ranije sam razmišljala samo kako da ga bacim, a od kada sam počela da se bavim quillingom, došla sam na ideju da ga malo "osvežim".


Osvežavanje kod mene znači sledeće, korpica je oprana, ružice su bačene, ostavila sam samo žicu na kojoj su bile i bacila se na posao. Cvetići su urađeni raznim quilling tehnikama, u veselim i jarkim bojama, spojila sam ih na već pomenutu žičicu i obmotala zelenim papirom da liče na cveće iz bašte. Travu sam napravila od papirnih traka širine oko 2 mm u dve nijanse zelene boje, stavila sam i jedan beli kamenčić koji se ne vidi kako treba ( slike su malo lošije, slikala sam na brzinu, videla tek sada, tako je sa malim detetom i kišnim danom kad ne možemo napolje, a on traži punu pažnju). Veliki beli cvet i leptir u pastelnim bojama su tu da sve malo smire. Inače ovaj "projekat" ima i svoje ime, a to je "Moja cvetna džunglica". Evo i slika...




 
































Toliko od mene za sada, slede i drugi preobražaji.

4 comments:

  1. Odlicno osvjezenje. Vrlo lijepo si to napravila.
    Lp, Sonja.

    ReplyDelete
  2. Jako lepo i veselo. Dobro je da korpu nisi bacila, to bi bilo najlakše ali ovako si od nje naravila divan ukras za kuću. Mora da si ponosna na sebe. :-)

    ReplyDelete
  3. Hvala Bojana, baš je veselo, samo mnogo lepše izgleda u prirodi, slike su jako loše!!! I dalje mu je mesto na terasi :-) sa ostalim cvećem..

    Pozdrav

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i komentarima!