Странице

Oct 31, 2014

Album za Lekija

Leki je od septembra pošao u vrtić. Išao je u jaslice, gde su nam na samom početku dali zadatak da napravimo fasciklu gde će vaspitačice stavljati dečije radove. Ja sam se za svoju baš potrudila i dobila sam je nazad prepunu Lekijevih radova. Fascikla je već bila malo propala, razmišljala sam gde da stavim sve te papire i papiriće, čestitke, crteže. Pored toga imala sam i slike iz jaslica koje su dimenzija 13x18 cm, nije mi se kupovao album za tih par slika (kad god je bilo slikanje moje dete je bilo bolesno, osim za Novu godinu :-)) tako da sam se odlučila da sama napravim album. Ovo rešenje mi je bilo najlakše i najbrže, nekako u poslednje vreme imam jako malo vremena pa sve što radim gledam da bude jednostavno i da zahteva što manje vremena.

Album je veličine 20x15x8 cm,  zatvara se na magnet. Za unutrašnjost sam koristila "harmoniku" kako bih između mogla da slažem tagove i džepove. Na tagove sam zalepila slike i Lekijeve ručice, a u džepove sam složila crteže i žvrljotine, a na njihove stranice sam zalepila čestitke i još neke radove. Ništa dodatno nisam ukrašavala jer je sve prepuno Lekijevih radova koji su najlepši ukras!!!

Evo i slika










Treba ovo usavršiti, ali za prvi put sam prezadovoljna :-)

Sve vas pozdravljam i želim ugodan i kreativan vikend!!!

8 comments:

  1. Krasno si ovo napravilla.Odlična ideja i odlična izrada.
    Lp, Martina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Martina, a što je najbitnije ne traži puno vremena :-) Pozdrav

      Delete
  2. Savršen album.
    Volela bih da znnam gde si nabavila magnetić i kako si ga učvrstila.
    Hvala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Neno :-) To je magnetna traka koja se seče i samolepljiva je i dosta čvrsta :-) Gde sam je kupila, mail :-) Ne reklamiram više nikoga :-) Pozdrav :-)

      Delete
  3. Leonova riznica... Ove slatke radove svakako treba sačuvati, pronašla si savršen način!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, Leonova riznica :-) Hvala Anice :-)

      Delete
  4. Kakav divan nacin da sacuvas fotografije, ali pre svega decije radove. Njih uvek nekako skladistimo medju fotografijama, knjigama i sl. i lako se zagube.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Saška, da sada je sve na jednom mestu :-) Pozdrav

      Delete

Hvala na odvojenom vremenu i komentarima!