Странице

Nov 15, 2014

Ah ta venčanja

Mislim da je to to za ovu godinu što se venčanja tiče, kada budem imala više vremena praviću i nove čestitke, koje će strpljivo čekati nove vlasnike. Ovo je sve što sam radila po porudžbini proteklih meseci, a što nisam objavila, a kao što sam već rekla, nešto mi ovih dana ne ide, pa sam sve ostavila po strani, dok me opet ne zasvrbe prstići.










Toliko, sve vas puno pozdravljam i nadam se da vi imate inspraciju i volju za kreativnost!!!

10 comments:

  1. Već mi se nekoliko puta dešavalo da objavim komentar, a on nestane, no nije mi teško da otkucam ponovo :)
    Volim tvoje radove!
    Tako su jednostavni, bez suvišnih detalja, tako elegantni, a precizno urađeni. Drago mi je što si imala po neku porudžbinu, jer znam da se izgubila navila pisanja čestitiki, a one su večna uspomena, posebno kad su ovako lepe.

    ReplyDelete
  2. Eh, inspiracije nema ni kod mene. Smo nikako da napravim nešto novo. A ovi tvoji radovi mi se jako sviđaju. A onaj crveni i naranđasti(smeđi?) papir koji si upotrijebila za prva dva rada je fenomenalan.Sviđa mi se njegova struktura. Možeš mi otkriti gdje si ga nabavila?Hvala.
    Lp, MArtina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Martina na komentaru. Vratiće nam se i ta inspiracija :-) Papire sam nabavila kod mene u lokalnoj knjižari :-), imaš mail...Pozdrav

      Delete
  3. Divno, zaista! Ova tortica je moj favorit:)
    Pozdrav

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Marijana, i moj veruj mi :-) pozdrav

      Delete
  4. Da znaš da je tortica stvarno posebna, mada ne zaostaju ni ove druge. Sa inspiracijom se svi ponekad posvadjamo :-) Ali to obično kratko traje... Pozdrav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Anice, super su te tortice i nisu ni teške za pravljenje :-) Pozdrav

      Delete

Hvala na odvojenom vremenu i komentarima!