Странице

Jan 9, 2015

Za moju mamu

Moram da vam kažem da sam se baš zarazila sa dekupažom. Naravno nisam zapostavila ni svoje papiriće, pokazaću vam šta sam još radila u nekom od sledećih postova.

Dakle dekupaž!!! Ja sam totalni početnik, ali hoću da naučim i vežbam, vežbam, bojim, šmirglam, lepim, lakiram :-) Već u glavi imam hiljadu ideja, ali jedno po jedno, nema se baš puno vremena. 

Pre nekih godinu dana sam polomila poklopac na jednoj maminoj staklenoj teglici za začine, pa sam joj tada ukrasila sa quillingom i to je bio baš lep ukras u kuhinji. E sada sam to sve rasturila (znala sam da će biti još neka transformacija pa sam je sredila tako da sve može da se skine, a teglica opere), mama je malo sačekala na svoju novu teglicu i kad sam joj je donela nazad ona je baš bila oduševljena. Pošto je teglica jako mala, odlučila sam se na jedan sitniji motiv lavande, boja koja takođe ide uz njenu kuhinju.A onda sam prošlog vikenda videla da se ponovila sa bezličnom kutijom za naočare koja je završila u mojim rukama. Ovog puta sam uzela salvetu sa motivom ruže (i ako ih nikako ne volim, jer svi rade nešto sa ružama :-)) poklopac sam ofarbala u belo, a dno u zeleno. Ivice poklopca sam "zamusala" sa zelenom bojom, prelakirala,  mama zadovoljna, ja znam da mogu bolje, ali znam, vežbom do savršenstva!!!
Želim vam kreativan vikend, do sledećeg druženja, pozdrav!!!

4 comments:

 1. bez obzira što si na početku ovo sve izgleda savršeno bar meni no ja sam laik i isto želim probati dekupaž ali nikako da nađem vremena no našla sam se i u heklanju narukvica tako da bit će prilike..
  ali stvarno izgleda baš lijepo ovo što si uradila...pozz

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti Klaudija, obavezno probaj, a ja i dalje vežbam :-) Pozdrav

   Delete
 2. Meni ovo već izgleda savršeno. Vežbom će biti...wow!
  Moji prvi radovi su bili jako loši, a sadšnji nisu ništa bolji od ovih.
  Bravo, Ivana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Neno hvala puno, imam ja još da učim i vežbam, a dosta sam već i naučila raduckajući pomalo! Pozz

   Delete

Hvala na odvojenom vremenu i komentarima!