Странице

Mar 17, 2015

Kutijice, kutijice, kutijice, držite mi palčeve

Dobar vam dan dragi moji!

Ovaj post posvećujem svojim kuitjicama, neke od njih su nastale pre par meseci, nisam ih pokazivala, a neke u poslednjih desetak dana. Radila sam kao mašina, jer sam ugovorila prodaju kutijica i čestitki kod mojih drugara u igraonicama Party, juhuuuu...Zato kažem još jednom držite mi palčeve!!!

Prvo jedna džambo kutija, koja je nastala nešto pre Nove godine, za jednog dečaka.




Još jedna za dečaka, u koju sam stavila narukvicu iz porodilišta i Lekijev prvi pramičak da dočaram kako sve staje unutra, jer se nekima činilo da su kutijice premale.



I one najnovije















Toliko o kutijicama za danas, a verovatno ih neće biti neko vreme :-) iako uživam u njihovoj izradi.

Sada bih želela da predstavim našu najnoviju blogerku Jovanu i njen Svet šarenila. Tek je počela sa blogom, ali već neko vreme pravi divne amigurumi lutkice, videćete već i sami! Posetite njen blog i dajte joj malu podršku!

Sve vas puno pozdravljam i želim sunčan ostatk nedelje!!!




8 comments:

  1. Kutije su predivne!! Oduševljena sam!! Od srca ti želim puno uspeha u novoj saradnji i da ih bude još puno ubuduće! :))

    ReplyDelete
  2. Obozavam ove tvoje kutije! Predivan nacin da se sacuvaju vazne i drage uspomene. I hvala za otkrice Jovaninog bloga. Odmah sam otisla da joj pozelim dobrodoslicu :)

    ReplyDelete
  3. Iiiivaaanaaa rasplakala si me. Hvala ti draga i na spominjanju i na savetima, na pomoći, podršci. Divna si! Ljubim te puno!

    I držim ti palčeve iz sve snage! Kutijice su prelepe, vesele, šarene, kao da su iz mog sveta izašle, he, he.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti draga Jovana, ovog puta sam se malo opustila sa bojama pa sam isprobavala :-) Pozdrav, čujemo se nas dve :-)

      Delete
  4. Želim ti puno sreće i lepu saradnju! Kutijice su predivne, cucla na prvoj je odlična :-) Slobodno se igraj bojama, ukusi su različiti. Pozdrav!

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i komentarima!