Странице

May 17, 2013

A kako je u stvari sve ovo počelo?

U nedostatku vremena za šetnju po gradu, obilazila sam po netu online radnje kako bih našla adekvatan ram, u koji bih stavila sliku mog dečaka sa Deda Mrazom (slika iz vrtića). Kao i obično ništa mi se nije dopalo, sve na isti kalup, ili preslatki ramovi za jako male fotografije ili preozbiljni za dečiju fotografiju. Tako sam naletela na blog Inna's Creations, gde sam našla ideju i uputstvo kako napraviti ram. Tu je bilo i zanimljivih čestitki, uramljenih različitih motiva, cveća, životinja, nakita...Dok sam sve to razgledala, razmišljala sam kako ja ovo moram da probam! Naravno, našla sam još dosta interesantnih sajtova na ovu temu, malo se još raspitala i  polako krenula u "nabavku". Tako je nastao ovaj tamno plavi ram sa likom Tomasa, kojeg moje dete obožava, a u koji sam ipak stavila drugu sliku.


Ne bih ja bila ja, da sam se zadovoljila sa jednim ramom, već sam po uzoru na ovaj ram napravila još jedan zeleni za mog malog sestrića Strahinju. 
Još jedan čeka ukrašavanje, samo da ugrabim malo vremena...Do sledećeg posta...

4 comments:

 1. Inin blog je divan i ja sam od nje učila kviling. Savršeno jasne instrukcije, a radovi WOW!

  I tvoji radovi su dobri, sviđaju mi se, samo nastavi. Isprobavaj, eksperimentiši, kreativnost nema granice.

  Pozdravljam te

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno, puno mi znači podrška i pohvala, pošto sam nova u svemu ovome. Hvala još jednom, veliki pozdrav!!!

   Delete
 2. Prelepi ramovi! :) I ja planiram dva da ukrasim, drugacijom tehnikom do duse. U kviling se ne razumem uopste, ali tvoji radovi su divni! :)

  Vanja

  ReplyDelete
 3. Hvala Vanja, još me dva čekaju, valjda ću ih u skorije vreme napraviti i objaviti!!!

  ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i komentarima!