Странице

May 29, 2013

Jedno krštenje i jedan rođendan

U subotu smo proslavili krštenje mog sestrića Strahinje. Naravno morala sam da  napravim čestitku za tu priliku. Imala sam nešto na umu, a onda sam na blogu Izazovi i slatkiši naišla na njihov dvanaesti izazov "Skica" i odlučila da probam da je napravim po uzoru na ponuđenu skicu.

Ponekad je teško raditi na "zadatu temu", ali moram priznati ovog puta mi je skica olakšala posao. Već sam bila odabrala boje, dve nijanse plave i belu kao neku osnovu i dodala žutu i zelenu da sve malo razbijem. Iako je krštenje ozbiljna stvar, odlučila sam da napravim pravu dečiju čestitku. Ja lično volim jednostavne, svedene oblike, ne volim previše boja, volim da je sve jasno i pregledno, jednostavno volim jednostavnost.Na kraju, moj rad izgleda ovako. I da ne zaboravim da se pohvalim da se po prvi put prijavljujem na izazov.


Drugu čestitku sam uradila za gospođicu Katalinu za njen deseti rođendan. Koristila sam istu šemu,  čestitku sam uradila u bojama koje ona voli, razbila cvetićima u dve nijanse zelene boje i naravno dodala malo srebrnog sjaja.


Nadam se da vam se sviđa. Do sledećeg posta...
5 comments:

 1. Srecno krstenje sestricu! Divne su cestitke!

  Hvala ti sto si ucestvovala u izazovu i srecno! :)

  Vanja

  ReplyDelete
 2. I srecan rodjendan, Katalini! :)

  ReplyDelete
 3. Odlično su ispale čestitke, jednostavne a lepe.

  ReplyDelete
 4. Hvala Bojana, još samo da nađem savršen ugao za fotografisanje :-))

  ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i komentarima!