Странице

Aug 4, 2013

Još jedan rođendan

Ali ne dečiji, već od moje kume i najbolje drugarice Ivane. Za ovu priliku napravila sam jedan komplet koji se sastoji od rama za fotografiju, podloge za blokčiće i bookmark-a. Koristila sam karton debljine nekih 2-4mm, hamer, na ram sam ubacila satensku traku i sve ukrasila quilling tehnikom. Slike su malo lošije, nisam slikala kod mene kući, a bila sam u žurbi oko priprema za odmor, ali mislim da se sve lepo vidi. Koristila sam hamer u boji peska, za cvetiće svetlo žutu i narandžastu boju, jednu od mojih omiljenijih nijansi zelene boje (koja se na žalost ne vidi baš dobro) i narandžastu saten traku. Ovog puta sam ram radila po sopstvenom "receptu", ništa specijalno, iz dva dela, prednji i zadnji, koje sam spojila. Ovako izgleda sve u kompletu.




A ovako pojedinačno:








Slike su baš loše ispale, a mojoj drugarici se dopao poklon, što je najbitnije.

Ovom prilikom bih se zahvalila članicama tima Izazovi i slatkiši na ulasku u Top 3 četrnaestog izazova!

Otišla sam na zaslužen odmor sa svojom porodicom, ali nosim sa sobom i svoju malu radionicu, a zavisna sam od računara, pratiću vaše radove i biću vredna, već imam ideju za petnaesti izazov :-)

Pozdrav...

2 comments:

  1. Malo sam prelistala tvoj blog i svidja mi se ono sto radis. Divan poklon za prijateljicu si napravila.
    LP, Sonja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Sonja, bilo bi toga i vise kada bih imala vise slobodnog vremena! Kad se vratim sa odmora probacu da napravim kutiju po tvom tutorijalu! Pozdrav Ivana

      Delete

Hvala na odvojenom vremenu i komentarima!