Странице

Jan 16, 2014

Bez inspiracije

Prošli su i praznici, mi smo juče spakovali jelku i ostale Novogodišnje ukrase pa je red da postavim novi post i spakujem prethodni do sledeće godine.
Pošto sam prehlađena, preumorna i ne bez inspiracije, već čega se god uhvatim ništa mi ne ide za rukom, tako da ću postaviti par mojih radova od prošle godine koje nisam pokazala.

Prvo par čestitki koje sam uradila za venčanja.






Nekoliko dečijih čestitki







Par kovertica koje sam uradila od ostataka hamera



Jedna čestitka za slavu


Ima tu još mnogo toga, ali neki drugi put. Želim vam prijatan ostatak dana.

12 comments:

  1. uživala sam gledaući tvoje radove, sve je odlično, svaka čast :D
    Ajde ti nama što prije ozdravi i kreni u nove avanture radova
    Puno te pozdravljam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Klaudija, baš sam zaribala!!! Ali to ne znači da ništa ne radim, već polako spremam nešto, za sada samo skiciram, pa kad mi bude bolje da se bacim na posao :-) Pozdrav

      Delete
    2. Bit će bolje, samo polako ...sretno sa nagradom kod mene :D lp

      Delete
  2. Uvek imaš šta da pokažeš, radovi su savršeni, fenomenalni, ja sam uvek zadivljena. nekako mi nikada nije tako pedantno i precizno, smem li pitati koji papir koristiš?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Snežo hvala puno na lepim rečima. Kad je papir u pitanju, za quilling koristim običan 80 gr papir u boji, mada i kod njih ima razlike, neki su tanji, neki masniji, neki koštaju 2 dinara neki 4 ili 5, zavisi. A od skora sam naletela na neki tanji akvarel papir, pa i njega koristim, mada ga ima samo u par boja (barem ono što sam ja našla). A za čestitike, kutijice, ramove kao podlogu koristim uglavnom hamer i to kupim one velike pa ih seckam :-) Što se tiče lepka, koristim lepak za drvo koji kad se osuši postaje bezbojan, trenutno Moment Fix, koji mi se inače pokazao i kao najbolji, mada ima jeftinijih ali ja ne mogu da nađem, tj nisam se baš ni trudila. Pozdrav

      Delete
  3. Radovi su ti prekrasni. Želim ti brzo ozdravljenje i puno inspiracije. Mada ja sam kod sebe primijetila da ako nisam raspoložena baš najbolje nema ni inspiracije..
    Lp, Martina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj Martina, hvala ti puno, baš me je nešto žestoko stislo, već nedelju dana ne pušta, a ja ne mirujem, em radim, em malo dete :-) A za raspoloženje i inspiraciju si potpuno u pravu, utiču jedno na drugo :-) Biće bolje, još koji dan da izdržim!!! Hvala ti još jednom i pozdrav!!!

      Delete
  4. Čestitke su divne! Brzo ozdravljenje želim, pa onda u nove radne pobede. :)

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i komentarima!