Странице

Jan 24, 2015

Lekijeva džunglica

Ovo je bila jedna obična dosadna limenka od Nes kafe, u kojoj Leki čuva sitne igračke iz Kinder jaja. Imala je ona još jednu transformaciju, obukla sam je u teksas i ukrasila dugmićima, ali se mom sinu nije dopala moja ideja ili više to što sam to uradila iako je on vikao da hoće da bude ružna. Onda sam u salvetama koje sam dobila od Nene videla da ima i dečijih pa je palo nagovaranje. "Hoćeš kuce ili Munju Mekvina ili džunglicu?" Izbor je pao na džunglicu.

Limenku sam premazala podlogom iz DIY radinosti, prefarbala je prvo celu belom bojom, salvetu sam lepila iz tri dela, jer je bila prevelika, uklopila sve i onda sam uzela zelenu akrilnu boju i sunđerom tapkala ostatak limenke da bi se stopio sa salvetom. Namerno nisam sve ofarbala u jednu nijansu, mislim da bi bilo dosadno :-) Jedva je dočekao da se lak osuši i napunio je svojim igračkicama.





Toliko, želim vam ugodan ostatak vikenda!

9 comments:

  1. super to tebi ide, baš je lijepo ispala ova limenkica, baš ti zavidim ali u pozitivnom smislu :D
    Samo tako nastavi dalje...pozz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Klaudija, stvarno je zaraza, samo nešto u poslednje vreme nemam vremena za dekupaž, vratila sam se papirićima :-) LP Ivana

      Delete
  2. Savršeno urađeno! Imam ja još salveta sa dečjim motivima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao Neno, hvala ti, i ono što si mi dala za početak je sasvim dovoljno :-) kiss

      Delete
  3. Ivana, prelepo je. Mogu zamisliti kako je mališa bio presrećan. Bravo za mamu!
    Inače, nikako nisam iskomentarisala ono što si za mene pravila i sve ostalo, pa ću sada da te ishvalim za sve. Svaka ti čast na svemu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej pa gde si ti??? :-) Hvala ti puno!!!! Pozdrav

      Delete
    2. Evo samo da se javim ovde, odgovorila sam ti na mejl. :-)

      Delete
  4. Savršena je, uopšte se ne vidi da je salveta na bilo koji način uklapana i obojila si je tako da se i ne primećuje razlika. Svaka čast!

    ReplyDelete

Hvala na odvojenom vremenu i komentarima!